DEMİRLİPINAR İLKOKULU
Demirlipınar Köyü. İsimsiz Köy Sokağı. No7/1 Merkez/Batman
90 (505) 309 92 85

VİZYON

Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen Milli Eğitim Temel Amaçları çerçevesinde; “İçinde bulunduğumuz çevrenin ekonomik, sosyal ve kültürel durumunu göz önünde bulundurarak; bilgili, toplum sorunlarına duyarlı, ahlaklı ve demokrasiyi özümsemiş bireylerin yetiştiği bir kurum olmak.”

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen Milli Eğitim Temel Amaçları çerçevesinde; Görev ve sorumluluklarının bilincinde, yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık; Araştırmacı ve sorgulayıcı, sosyal ilişkileri güçlü, saygı, sevgi ve hoşgörü esasına dayalı; İnsanların erdemlerini önemseyen, topluma ve toplumsal sorunlara karşı sorumlu; Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı bireyler yetiştirmek.

Normal Öğretim

09.00 14.40